Öğrenci Girişi Bursluluk Sınavı
Bursluluk Sınavı
Head English – Yabancı Dil Okulları - Gaziantep

Hazırlık Atlama 

PROFICIENCY EXAMS 

(HAZIRLIK ATLAMA SINAVLARI)

Üniversiteyi kazandığınız için yaşadığınız haklı sevinç Muafiyet Sınavı yüzünden yarım kalmasın. Head English ile Hazırlık Atlama Sınavlarında başarı size çok yakın.
Uzun ve zorlu geçen üniversite hazırlık süresince, öğrencilerin tüm ilgisi alan derslerine kaydığından İngilizce bilgileri körelmekte ve bu da Hazırlık Atlama Sınavında başarı ihtimalini oldukça azaltmaktadır.

Hazırlık okuyarak 1 yıl kaybetmeye tahammülü olmayan veya başarısız bir hazırlık yılı geçirmiş olan tüm öğrenciler; Head English Hazırlık Atlama kurslarımız ile hayalleriniz size daha yakın.

Head English, kaliteli eğitimi ve tüm üniversitelerin sınavlarında başarıyı sağlayacak zengin materyalleri ile sizlere hayata 1 adım önde başlama imkanı sunmaktadır.
Tüm üniversitelerin hazırlık programlarını yakından takip eden ekibimiz tarafından hazırlanan, üniversitelere özel çalışma programlarımızla, sizleri, gireceğiniz sınava tam anlamıyla hazırlayacak eğitimleri vererek, başarıya ulaştırıyoruz.

Head English eğitim kadrosu tarafından Proficiency sınavları için özel olarak hazırlanmış bir seviye tespit sınavı ile öğrenci seviyesi doğru bir şekilde belirlenmekte ve öğrencinin seviyesine uygun eğitim verilerek zaman kaybının önüne geçilmektedir.

Üniversitelerin hazırlık sınavları birbirinden farklı olduğundan, kazanmış olduğunuz üniversitenin sınavlarına paralel bir müfredat hazırlanarak, üzerinde durulacak bölümler bu müfredata göre belirlenmektedir.

Muafiyet sınavlarında başarıyı kendine ilke edinmiş olan Head English eğitmen kadrosu, sınavına gireceğiniz üniversitelerin müfredatı konusunda uzmanlaşmak adına gruplara ayırılmış ve bu sınavlar için özel olarak eğitim almışlardır.

KURS İÇERİĞİ

Tüm Hazırlık Atlama sınavlarında ihtiyaç duyulan gramer yapıları hızlı ve etkili bir şekilde işlenerek öğrencilerimizin İngilizce cümle yapısını anlaması ve gramer sorularını hızlı ve doğru bir şekilde çözmesi sağlanır.

Kelime bilgisi, Muafiyet sınavlarında başarılı olabilmek için gerekli bir diğer bölümdür. Bu bölümde başarıyı sağlamak için kelimeler sistematik bir şekilde, cümle içinde kullanılarak sunulur ve ezber yapılmasının önüne geçilir.

Sınavlarda çıkma ihtimali olan kelimelerin (yaklaşık 1500-2000) bir listesi yapılır ve kurs süresince öğrencinin bu kelimelerle sık sık karşılaşması ve kelimeleri kalıcı bir şekilde öğrenmesi sağlanır.

Birçok öğrenci uzun paragraf sorularının bulunduğu Reading bölümünü zor ve sıkıcı bulmaktadır. Doğru okuma teknikleri bilinmediğinde ise süreyle ilgili sorun yaşanmaktadır. Paragraf teknikleri eğitimi ile tüm paragrafı tekrar tekrar okumak zorunda kalmayacak ve sorunun cevabını ilgili 2-3 satır içinde kolaylıkla bulabileceksiniz.
Öğrencilerin zorlandığı bir başka bölüm olan yazma (Writing) bölümünde, sınavda çıkma ihtimali olan tüm essay konu ve türleri üzerine yoğun bir eğitim alacak, çeşitli writing kalıpları ve teknikleri ile essay yazma hız ve etkinliğinizi en üst düzeye çıkaracaksınız.

Dinleme bölümünde başarı öğrencinin sürekli olarak dinleme aktiviteleri yaparak kulağını eğitmesi ile sağlanabildiğinden, üniversitelerin listening bölümlerine yönelik hazırlanan materyaller ile öğrencilere yoğun bir şekilde dinleme aktivitesi yapma olanağı sağlanır.

Öğrencilerimizin konuşmaktan çekinmesi ve özgüven eksikliği dolayısıyla zorlandıkları bir başka bölüm olan Speaking bölümü, verilen konuşma teknikleri eğitimi ve çıkması muhtemel konular üzerinde yoğun bir şekilde hazırlanması ile kolaylıkla aşılmaktadır.

Üniversiteye yerleşip, hazırlık sınıfını geçmek isteyen,
Hazırlık sınıfını okuyup, başarısız olan,
Hazırlık sınıfında okumakta olup, kur geçmeye destek amaçlı eğitim almak isteyen tüm öğrenciler,

Sorun Muafiyetse,

Çözüm Head English